Stolar

Hyr stolar

Hos oss kan du hyra tillräckligt med stolar och stolsöverdrag till bröllop, släktkalas, stora företagsevent eller publikföreställningar. Du behöver inte tvätta stolsöverdragen, det tar vi hand om. Liksom tvätt och strykning av dukar och servetter som du också kan hyra billigt hos oss. Ingen gäst får bli stående, ingen besökare vända om för att sittplatserna inte räckte till. Det blir så mycket lättare att få ihop en tillställning när du ordnar stolar genom Hyrglaset. 

Vad räknas som en mindre tillställning och vad räknas som en större? Det är relativt förstås. Det finns hur som helst inget minimum för hur mycket du behöver hyra hos oss. Hur många gäster klarar vi av då? Vi kan ställa upp med bord och stolar till drygt 3000 personer.  

Vad behöver du och när behöver du det?

Att vara ute i god tid, eller åtminstone att vara ute i tid, är A och O i fest- och eventplanering. För att hyra stolar och annat som du behöver räcker det vanligtvis med att beställa en vecka innan det aktuella datumet. Vid våra högsäsonger (under månaderna maj-juni & november-december) bör du beställa en till två veckor innan.

Vad lämpar sig bäst för den aktuella tillställningen? Klädda fällbara stolar, stapelbara stolar, plaststolar med eller utan stolsöverdrag och/eller barstolar? 

Välj vad du vill hyra bland våra bord och stolar. I våra lokaler i utkanten av Göteborg kan du titta närmare om du vill. Vårt visningsbord står uppställt året runt. Välkommen in på ett besök! 

Var det något mer? Bestick & glas, porslin, partytält och annat du kan behöva hittar du till förmånliga priser hos Göteborgs Möbeluthyrning Hyrglaset. Prisvärda tjänster med erfaren service. Beställ idag, eller slå en signal!

 

Visa:
Klädd sits & rygg - Toronto
Klädd sits & rygg - Toronto
Slitstark, tålig och brandklassad fällbar stol som passar perfekt till sammanhang där höga krav på bekvämlighet är ett måste, extra hög och stoppad rygg samt stoppad sits. Bredd: 48 cm Djup: 50 cm. Ej för utomhusbruk.
Antal:  
18,00kr
Inkl. moms: 22,50kr
Plaststol - Samsonite
Plaststol - Samsonite
Bredd: 45 cm Djup: 45 cm
Antal:  
12,00kr
Inkl. moms: 15,00kr
Bankettstol
Bankettstol
Stapelbar dock ej fällbar modell.
Antal:  
25,00kr
Inkl. moms: 31,25kr
Trästol - Klädd sits & rygg
Trästol - Klädd sits & rygg
Bredd: 46 cm Djup: 55 cm. Används mestadels för utomhusbruk.
Antal:  
14,00kr
Inkl. moms: 17,50kr
Barstol
Barstol
Passande till ståbord.
Antal:  
60,00kr
Inkl. moms: 75,00kr
Stolsöverdrag
Stolsöverdrag
Passar endast till plaststolen.
Antal:  
40,00kr
Inkl. moms: 50,00kr